Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Dat ene moment voor jezelf

Log in bij jouw workouts
Forgot?
jfb_p_buttontext
Scroll to Top

To Top

Informatie

Over Vey

Vey (spreek je uit als ‘vee’) staat voor de letter ‘V’.

Vey_Informatie

Vey staat voor de letter V; een letter voor Vrouwen en Vrijheid. Iedere Vrouw Verdient Vrijheid; de vrijheid om eigen keuzes te maken en zich niet volledig te laten leiden door anderen, het dagelijkse leven, werk, gezin etc. De echte vrijheid is zelf kiezen en ik vind dat iedere vrouw zich hier bewust van moet zijn. Met die bewustwording wil Vey helpen. Door vrouwen een uur (of meer) per week hun eigen lichaam en geest centraal te zetten.

Door het geven van sportlessen voor vrouwen, wil Vey zorgen dat deze vrouwen even dit moment van voor hun zelf hebben. Een moment waar deze vrouwen alle andere zorgen buiten de deur kunnen zetten en waar hun eigen lichaam en geest centraal staat. Door dit op regelmatige basis te doen, worden vrouwen bewust (-er) van hun eigen persoon en lijf. Vrouwen gaan zich goed voelen en dit gevoel zal zijn uitwerking hebben op hun manier van leven en zal invloed hebben op hun directe omgeving.

Het is belangrijk, dat vrouwen zich bewust worden van hun vrijheid en om dat te bereiken, moeten zij zich goed voelen, zodat ze het beste uit henzelf kunnen halen!

Vey is toegankelijk

Vey is toegankelijk voor iedere vrouw! Iedere vrouw kan mee trainen door simpelweg zichzelf op te geven via de website (of Facebook), een email te sturen of gewoon aan te sluiten op de verzamelplaats of vestiging. Er kan contant betaalt worden voor de workout zonder beloftes, voorwaarden of plichten voor de (nabije) toekomst.

Geen contract, geen inschrijfgeld, gewoon lekker sporten

Vey is flexibel

Om mee te trainen met de Vey workouts, kun je ‘gewoon aanschuiven’ en mee doen met de workout die jouw aanspreekt. Je betaalt slechts deze workout en doet verder geen belofte voor verdere aanwezigheid. Je kan steeds zelf bepalen of je mee wil trainen.

Vey, dat ene moment voor jezelf..