Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Dat ene moment voor jezelf

Log in bij jouw workouts
Forgot?
jfb_p_buttontext
Scroll to Top

To Top

Lidmaatschap & strippenkaart

Vey is flexibel!

Losse tarieven

Iedere workout is voor iedere vrouw te volgen, met uitzondering van de personal trainingen en tijdelijke programma’s.

  • Outdoor workout € 5,-
  • Indoor workout    € 7,-

 Strippenkaart

De Vey Strippenkaart is niet persoonsgebonden en kan makkelijk worden overgedragen of gebruikt worden voor dames die je meebrengt. Daarbij gelden de strippen voor alle indoor en outdoor workouts, met uitzondering van de personal trainingen en tijdelijke programma’s.

Voor de Indoor workouts geldt zelfs, dat het aanschaffen van een strippenkaart voordeliger per les is, dan een losse les.

  • 5 strippenkaart   € 25,- (6 strippen)
  • 10 strippenkaart € 50,- (11 strippen)

VEY-Strippenkaart_11

Lidmaatschap

Met de SisterCard kun je met alle indoor en outdoor workouts mee trainen, m.u.v. de tijdelijke en/ of persoonlijke programma’s. Alle indoor en outdoor workouts, die standaard vermeld staan in het lesrooster zijn voor jou vrij toegankelijk.

  • Vey SisterCard € 18,- per/maand

VEY-SisterCard

 

 

 

 

 

 

Voorwaarden:
* De SisterCard wordt iedere 1e van de maand vooruit gefactureerd.
* De SisterCard is niet gebonden aan een looptijd, dus kan te allen tijde worden beëindigd. Vey hanteert een wettelijk opzegtermijn van 1 maand. Wil je de SisterCard beëindigen, doe dit dan voor de 1e van de maand. Die maand zal de ‘opzegmaand’ zijn. Uiteraard kun je in deze opzegmaand nog steeds gebruik maken van alles wat de SisterCard te bieden heeft.
* Als lid mag je onbeperkt introducés een gratis proefles laten deelnemen.
* Als de introducé van het SisterCard lid ook een lidmaatschap wil afsluiten, dan ontvangt het bestaande SisterCard lid een voucher voor een gratis (sport-) massage.
* Wil je je opgeven voor een tijdelijk en/ of persoonlijk programma, zoals bijvoorbeeld Kill The Kilos of het Ladies Run programma, dan krijgen jij en een tweede persoon als SisterCard lid een korting van 25% op dat tarief.